Lees hier mijn nieuwsbrieven en artikelen met waardevolle tips en adviezen.      


Door welke ‘dooddoeners’ komen innovaties niet van de grond? - vrijdag 16 augustus 2019

Ieder veranderproject zal gepaard gaan met bezwaren. Vaak zijn deze bezwaren niet terecht. De bezwaren hebben vaak betrekking op angst voor de verandering wat vaak gevolgd wordt door een te lage motivatie. Deze aspecten kunnen met de juiste argumenten worden weggenomen. In dit artikel worden de vier belangrijkste bezwaren beschreven met de mogelijkheden om deze tegenwerpingen te verminderen.

Lees het hele bericht >
Plastic verpakkingen; Een vloek of een zegen? - vrijdag 7 juni 2019

Kunnen we het gebruik van plastic verpakking zien als een vloek of een zegen.
Om hierover een goed oordeel te kunnen geven is het belangrijk om alle voor- en nadelen goed tegen elkaar af te wegen. In dit artikel gaan we er wat uitgebreider op in.
Lees het hele bericht >
Welke gevaren lopen we in het magazijn? - dinsdag 30 oktober 2018

Een overzicht van de gevaren en risico's die we dagelijks in een magazijn kunnen tegenkomen en hoe we ze kunnen voorkomen.

Lees het hele bericht >
Wanneer gaan we bedrijfsactiviteiten uitbesteden? - dinsdag 25 april 2017

Vaak denken we dat we er goed aan doen om zoveel mogelijk bedrijfsactiviteiten in eigen hand te houden. Helaas houden we onszelf dan te vaak voor de gek. De kennis van de eigen organisatie en de beschikbare arbeid zien we als een pluspunt om veel activiteiten in eigen hand te houden.

Lees het hele bericht >
Ruimte gezocht? - donderdag 2 maart 2017

De zoektocht naar geschikte extra ruimte is niet altijd even eenvoudig. Echter in een aantal gevallen is deze zoektocht helemaal niet nodig. De uitbreiding kan dan gerealiseerd worden binnen de bestaande ruimte. In dit artikel gaan we verder in op de mogelijkheden die er zijn om meer te doen in dezelfde ruimte.

Lees het hele bericht >