Wie ben ik?
Mijn naam is Theo Lagendijk en heb na vele jaren in de logistiek van de agribusiness te hebben gewerkt in 2011 de organisatie Logis Dienstverlening opgericht. Door de jaren heen heb ik een ruim en praktisch inzicht in logistieke processen opgebouwd. Deze ervaringen heb ik onder andere opgedaan in het transport, in de productielogistiek en in distributiecentra's. Door meerdere studies in de vakgebieden: logistiek, marketing, projectmanagement, productkennis, aangevuld met een ruime zelfstudie beschik ik over een uitgebreide theoretische kennis. Door deze praktijkervaringen en de theorie op een goede manier aan elkaar te koppelen creëer ik de juiste basis voor het optimaliseren van logistieke processen.      
 
Hoe ben ik?
Door mijn ruime kennis en ervaring heb ik mij ontwikkeld tot een specialist in logistieke vraagstukken. Ik ben cijfermatig, vooruitstrevend en oplossingsgericht ingesteld. Ik doorzie snel de problematiek en kan vervolgens tot goede werkbare oplossingen komen. Van karakter ben ik kritisch en integer en kan goed op meerdere niveaus communiceren en weet bij complexe zaken een goed overzicht te houden.
Wat mij erg motiveert in mijn werkzaamheden is het leveren van praktische oplossingen voor logistieke vraagstukken en goed lopende processen.
 
Wat beteken ik voor u?  
Door mijn dienstverleningen, publicaties en boeken kan ik uw logistieke processen naar een hoger niveau tillen en informeren over uiteenlopende logistieke vraagstukken. 
  
Ik ben Lean Six Sigma Green Belt, Prince2 Foundation en VCA-VOL gecertificeerd.