Wie ben ik?
Mijn naam is Theo Lagendijk en heb in 2011 de organisatie Logis Dienstverlening opgericht. Door mijn jarenlange ervaring in de logistiek van de agribusiness heb ik een ruim en praktisch inzicht in logistieke processen opgebouwd. Door meerdere studies in de vakgebieden: logistiek, marketing, projectmanagement, productkennis, aangevuld met een ruime zelfstudie beschik ik ook over een uitgebreide theoretische kennis. Door deze praktijkervaringen en de theorie op een goede manier aan elkaar te koppelen creëer ik de juiste basis voor het informeren van ondernemers in het optimaliseren van logistieke processen.      
 
Hoe ben ik?
Door mijn ruime kennis en ervaring heb ik mij ontwikkeld tot een specialist in logistieke vraagstukken. Ik ben cijfermatig, vooruitstrevend en oplossingsgericht ingesteld. Ik doorzie snel de problematiek en kan vervolgens tot goede oplossingen komen. Van karakter ben ik kritisch en integer en kan goed op meerdere niveaus communiceren en weet bij complexe zaken een goed overzicht te houden.
Wat mij erg motiveert in mijn werkzaamheden is het leveren van praktische oplossingen voor logistieke vraagstukken en goed lopende processen.
 
Wat beteken ik voor u?  
Door mijn dienstverleningen, publicaties en boeken kan ik uw logistieke processen naar een hoger niveau tillen en informeren over uiteenlopende logistieke vraagstukken. 
  
Ik ben ook gecertificeerd als "Logistics Supply Chain Managent Professional", LSCM-2.
 
 Afbeeldingsresultaat voor logo lscm